Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley pasiai

2009.11.24

Ezek itt Miley (Hanah) pasiainak képei igyekeztem minél többet összegyűjtenide azért még nincs meg mindegyik:http://www.rtlhirek.hu/cache/leadimages/261692_1241531690_411x310.jpg

Ehez muszáj hozzátennem:A Hannah Montana sztárja új filmjének bemutatójára érkezett Londonba, ahol egy fiatal angol színész társaságában vacsorázott. Gregg Sulkinnal több mint egy éve ismerik egymást, a Disney stúdió buliján ismerkedtek meg. Azóta tartják a kapcsolatot, és most, hogy Miley Londonba utazott, újra találkoztak.

A színésznő egyszerűen csak jóképűnek tartja Gregg Sulkint, de el tudná képzelni, hogy később legyen köztük valami, árulta el egy közeli barátja. De arról csak Miley tud, hogy mik a tervei a fehérneműmodellel, Justin Gastonnal.

Gregg elárulta, azt tervezi, hogy Amerikába költözik a karrierje miatt, és azért is, hogy közelebb legyen Mileyhoz. A színésznő édesapja, Billy Ray Cyrus nagy rajongója Greggnek, szerinte lánya jól választott.

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/hannahmileyfann/icons/l11487455.jpghttp://i36.tinypic.com/9kpd2r.jpghttp://mileycyrushannah.lapunk.hu/tarhely/mileycyrushannah/kepek/miley_cyrus_flashing.pnghttp://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/miley-a-legjobb/icons/l13423820.jpghttp://www.5perc.hu/system/imagemanager/files/celeb/johnmiley.jpghttp://www.thehollywoodgossip.com/images/gallery/miley-cyrus-nick-jonas.jpg

 

 
 

 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>