Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ksió a HSM sztárjaival

2008.12.09

A High School Musical 3 világpremierjén, Londonban járt Kisó.A VIVA műsorvezetőnője nem csak a filmbe tekinthetett bele, hanem találkozott a High School Musical színészeivel, és interjút is készíthetett a film négy főszereplőjével.Vanessa Hudgens, Zac Efron, Corbin Bleu és Ashley Tisdale boldogan válaszoltak Kisó kérdéseire, és még képet is készítettek vele!

Vanessa Hudgens, a musical főszereplőnője a való életben is visszafogott, szeretetreméltó lánykának tűnik. - Ezt csak az árnyékolta be kissé, hogy aktfotók is napvilágra kerültek róla nemrégiben. Emiatt a Disney majdnem fel is bontotta a szerződését, de végül elsimították a dolgot és maradhatott a produkcióban. Zenei karrierjét is építi, most jelent meg a második lemeze.

Nem titok egyébként, hogy Zac Efron és Vanessa a való életben is egy párt alkot, és közösen tervezik a jövőjüket. - Elárulták, hogy hamarosan más jellegű produkciókban is szerepet vállalnak, mert szeretnének kitörni a jófiú és jókislány szerepkörből.

Kisó kedvence a vagány félvér srác, Corbin Bleu volt, aki különösen közvetlenül és barátságosan viselkedett vele. - Az is rögtön feltűnt neki, hogy nagyon izgatott voltam, és ezt jól látta, hiszen nem minden nap készít az ember interjút egy világsztárral! Az izgalom azonban felesleges volt, hiszen még egy kávéra is meghívott, és végig nagyon jól elbeszélgettünk!

Ashley Tisdale, a film gonosz szőke cicababája az első meglepetést a barna hajkoronájával okozta. - Befestette a haját, ami nagyon jól állt neki! Rendkívül tudatos lány egyébként, látni lehet rajta, hogy átgondoltan és következetesen halad a céljai felé. Már egy olyan filmben is forgat, aminek ő a producere, dolgozik a második lemezén, és hamarosan egybekelnek a vőlegényével, tehát láthatóan sínen van az élete.

Kisó számára külön megtiszteltetést jelentett a produkció rendezőjével, Kenny Ortegával interjút készíteni, mert ő volt annak idején a Dirty Dancing első részének koreográfusa is. - Mivel korábban én is táncoltam, és koreográfus végzettségem is van, különösen izgatottan készültem erre a beszélgetésre.

Kisó egyedül utazott Londonba, mert a forgatásra nem kellett külön operatőrt magával vinnie. - Nagyon profi volt a szervezés, minden interjút ők rögzítettek két kamerával, az egyik végig engem vett, a másik az interjúalanyt. Ahogy befejeztük a beszélgetést, meg is kaptam mind a két kazettát a kezembe. A műsorvezetőnek az egyedül töltött szabadideje alatt a városnézésre is maradt ideje. - Bár már negyedszer utaztam Londonba, a Buckingham Palotához most jutottam el először, és természetesen a többi nevezetességet sem hagytam ki, elsétáltam a Tower Bridge-hez, A London Eye-hoz, a Big Ben-hez. Külön feldobta az utamat, hogy egy gyönyörű luxusszállodában lakhattam.

Az interjúk október 25-26-án, a High School Musical hétvégén kerülnek adásba, a VIVA képernyőjén!

 
 

 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>