Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley Cyrus Franklinben, Tennesseben, Nashville külvárosában született 1992. november 23-án. Szülei színészek és énekesek; édesapja: Billy Ray Cyrus, édesanyja: Leticia 'Tish' Cyrus. Négy testvére van; két lány: Noah és Brandy, továbbá két fiú: Trace és Braison, és van egy féltestvére is Cody. Miley igazi neve Destiny Hope, mert a szülei azt gondolták, hogy az életben sokra viszi majd… Becenevét onnan kapta, hogy sokat mosolygott, így a Smiley szóból az S elhagyásával lett Miley. 2008. januárjában nevet változtatott, így most már hivatalosan is Miley Ray Cyrusnak hívják. Miley keresztmamája Dolly Parton country énekes.

Születési név:Destiny Hope Cyrus (Miley Ray Cyrusra változtatta meg)
Becenevek:Bullethead,Smiley,Mile,Miles
Születési idő:1992. november 23.
Névnapja:augusztus 30.
Születési hely:Nashville, Tennessee, USA

Csillagjegy:Nyilas
Foglalkozás:Énekesnő,Színésznő
Magassága:173cm
Családi állapot:hajadon,nincs gyerek
Szemszín:zöldes kék
Partner:Nem publikus
Hajszín:Barna

 

Életrajza

Gyermekkora

Destiny Hope "Miley" Cyrus(született 1992.november 23-án)egy amerikai színésznő,énekes és dalszerző. Ő talán legismertebb mert Miley Stewart/Hannah Montanaként játszik főszerepben a Disney Channel Original Seriesen, Hannah Montana filben.Cyrus éjjeli érzés lett, miután őt hajították Hannah Montanában. A bemutató sikerét követően 2006 októberében egy filmzene CD-t kibocsátottak amiben énekelt nyolc dalt a bemutatóból. 2007 decemberében besorolták Forbes Top listájában evvel $3.5 milliot keresett. 2007 decemberétől ő a Hannah Montanából való filmmellékterméken levő működésért ö nemes Hannah Montana. A Movie melyik esedékes, hogy kibocsátják 2008 végi vagy 2009 eleji.Miley Tennesseebe,a Heritage Middle közép iskolába jár.
Miley szülei Billy Ray Cyrus és Leticia Tish Cyrus, vidéki énekes lánya és a késői Ron Cyrus és Ruth Ann Cyrus unokája.Mileynak van két idősebb féltestvére, Christopher Cody és Trace,Trace egy elektronikus sziklaszalag énekese és gitárosa, Metro Station Kaliforniában.Neki szintén van egy fél-nővére, Brandi, egy öccse, Braison, és egy húga, Noe.Őt szintén, Destiny Hope-nak hívták, mert a szülei azt hitték, hogy véghez fogja vinni nagy dolgot.De Miley nyerte a becenvet mert állandóan mosolyog.:)
(Smiley-ről kapta a becenevét)
Háziállatai kutya cica csirke, hal és még sok máás...

 
 

 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>