Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tuti bulitippek.

2012.03.18

Itt van néhány nagyszerű tipp, hogy hogy tedd nagyszerűvé a bulidat.

Partimóka

Nincs buli vetélkedők vagy játékok nélkül! Oszd el őket ésszerűen, hogy a hangulat az utolsó pillanatban is felhőtlen legyen.

Lehetlen szerszámok
Vegyél elő különböző szerszámokat, például kalapácsot, konzervnyitót, krumplihámozót, csavarhúzót...Hagyd hogy mindenki válasszon egyet azelőtt hogy elmondanád nekik hogy mi lesz a feladat: ki tud úgy meghámozni egy krumplit, hogy a leghosszabb héjat kapja.

Szülőmajmoló
Biztosan láttad már a szüleidet táncolni.És egészen biztosan megnevettetett a látványuk.Táncolj úgy, ahogyan a szüleid tennék.Próbáldd nevetés nélkül végigcsinálni.

Egy perc és nyersz...
Biztosan láttad már a nagyszerű és új műsort az RTL klubbon, az Egy perc és nyersz-t. Szerezd be otthon a kellékeket és magyarázd el a többieknek a játékszabályt. Szerválj egy stoppert és kezdődhet is a játék.

Sütögetés
Kérd meg a vendégeket, hogy hozzanak magukkal hozzávalókat. például: lisztet, kakót, margarint vagy cukrot.Süssetek valami egyszerű, de finom sütit például muffint vagy aprósüteményt.De ami nagyon fontos: döntsétek el előre hogy mit fogtok sütni.

Táncpárbaj
Alkossatokk csoportokat, válasszatok zenét és kezdődhet a táncpárbaj.Mindenkinek legyen mondgyuk fél órája ahhoz hogy kitaláljon valami érdekes, feltűnő táncot és bemutassa a többieknek.Ezeken jót lehet röhögni( tapasztalatból mondom )

Forrás.: (RÉSZBEN) / Total Girl magazin/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>